Extremadura, vakantiehuis,vakantie, Finca el Rabilargo

Extremadura,info,informatie

Photographysites

Welkom op de website van Corné van den Bosch Natuurfotografie. Op deze site vindt u een collectie van mijn natuurfoto's die ik tijdens mijn wandelingen door de natuur heb gemaakt. Fotograferen deed ik eigenlijk altijd al maar mijn hobby heeft een nieuwe impuls gekregen door de opkomst van de digitale camera. In 2005 kreeg ik mijn eerste digitale camera en sindsdien heb ik me meer en meer met natuurfotografie bezig gehouden.

Als natuurfotograaf maak ik foto's van alle onderwerpen die ik tegen kom en me boeien. Een voorliefde heb ik echter voor het werken met de macrolens. Alle foto's op deze site zijn nabewerkt op de computer met Photoshop.

Tot 2014 heb ik in Zwolle gewoond. In april van dat jaar ben ik met mijn vrouw een toeristisch bedrijf in Spanje begonnen in Spanje begonnen. In het Spaanse Extremadura hebben we een huis gekocht met twee vakantiewoningen. Ook kunt u bij ons een tweepersoons kamer huren. Op verzoek geef ik hier ook fotoworkshops. Via deze link kunt u meer informatie krijgen.

Op alle natuurfoto's die op deze site zijn te vinden rust auteursrecht. Zonder mijn toestemming mogen mijn foto's op geen enkele wijze worden gebruikt. Van een aantal foto's heb ik echter wallpapers gemaakt. Die mogen wel vrij worden gebruikt maar alléén als achtergrond op de computer. Wanneer u een foto wilt kopen voor aan de muur of voor verfraaiing van een publicatie kunt u met mij contact opnemen. Ik kan u dan een prijsopgaaf geven voor uw specifieke vraag. Heeft u andere vragen, stel ze gerust.

Tracker